Tarieven en werkwijze

Telefonisch oriënterend gesprek

Een telefonisch oriënterend gesprek is gratis. Dit gesprek duurt maximaal een kwartier. 

Hypnotherapie

Het tarief voor hypnotherapie bedraagt €95,- per sessie.
Een hypnotherapiesessie duurt ongeveer een uur.

IEMT

Het tarief voor Integral Eye Movement Therapy bedraagt €95,- per sessie. Een IEMT sessie duurt ongeveer een uur.

Werkwijze

Stel, je hebt besloten om jezelf te gunnen jouw pad opnieuw te ontdekken, en de kracht in jezelf te ontdekken die jou rust en ruimte geeft.
En je hebt besloten contact met mij op te nemen om jou daarbij te mogen begeleiden.

Dan nodig ik jou uit om het contactformulier in te vullen.
Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op, waarbij we een afspraak maken voor een oriënterend telefonisch gesprek. Hierbij kun je geheel vrijblijvend vragen stellen.

Wanneer jij hier een goed gevoel bij hebt en jouw wensen sluiten aan bij wat ik te bieden heb, maken we een afspraak voor een intake-gesprek.
Voorafgaand aan dit gesprek stuur ik je per e-mail een intakeformulier. Dit kun je zelf alvast invullen en mag je dan per
e-mail terugsturen, of bij de eerste sessie meenemen.

Tijdens de intake stel ik je een aantal vragen, zodat ik een zo goed mogelijk beeld krijg van wat er speelt maar vooral van wat jij wil bereiken voor jezelf.
Uiteraard blijft alle informatie die je deelt onder ons.
Aan het eind van de intake doe ik meestal een korte ontspanningshypnose. Dit zodat jij al een beetje kennis kunt maken met wat je kunt verwachten, en natuurlijk ook ter ontspanning.

Na ongeveer vier sessies houden we een korte evaluatie, en maken we samen in goed overleg afspraken over hoe we de therapie gaan vervolgen. Het kan zo zijn dat we af spreken om door te gaan met jouw hulpvraag, maar het kan ook zo zijn dat er inmiddels iets anders aan de oppervlakte is gekomen. Dat is mooi, want dat wil zeggen dat er beweging is gekomen in jouw proces.
Er wordt dan besproken wat je van de therapie vindt, en of je het prettig vindt om er mee door te gaan (indien er meer sessies nodig zijn).
Het aantal sessies is afhankelijk van de hulpvraag en wat je doel is.
De keuze voor hypnotherapie of IEMT hangt ook van de hulpvraag af en wordt altijd in goed overleg gemaakt.

Omdat alle mensen verschillend zijn is het niet mogelijk van tevoren aan te geven hoe lang de behandeling van een bepaalde klacht duurt. Het aantal behandelingen ligt meestal tussen de vier en tien.

Vergoeding door zorgverzekering

Indien je een aanvullende verzekeringsmodule voor alternatieve geneeswijzen hebt, dan kan jouw verzekering (een deel van) de kosten vergoeden. Ga voor meer informatie naar Zorgwijzer vergoeding hypnotherapie.

Hou hiervoor de volgende gegevens bij de hand:

 

  • AGB-zorgverlenernummer: 90116678
  • AGB-code praktijk: 90093024
  • NBVH lidnummer: 22031
  • RBCZ licentienummer: 220598S
  • KVK nummer: 90797981

Algemene voorwaarden

Therapiekosten dienen na elke sessie per betaalverzoek, pin of contant te worden afgerekend.
Bij het afzeggen van consulten binnen 48 uur ben ik genoodzaakt de kosten van de sessie door te berekenen.

Als therapeut ben ik aangesloten bij de Nederlandse Beroepsvereniging van Hypnotherapeuten (NBVH) met als registratienummer 22031. Zie ook: www.hypnotherapie.nl.

Joy4heart is in het AGB register bij Vektis geregistreerd met als persoonlijke AGB-code 90116678 en de AGB-code van de praktijk 90093024.

Bij de Kamer van Koophandel is Joy4heart geregistreerd met het KvK nummer 90797981.

Mocht je ontevreden zijn en komen we er samen niet uit, dan kun je contact opnemen met mijn beroepsvereniging (zie www.hypnotherapie.nl/klachten). Daar kun je een beroep doen op een klachtenfunctionaris zoals voorgeschreven in de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz). Vanwege deze wet ben ik ook aangesloten bij de geschilleninstantie van de SCAG, met registratienummer 18772. Tevens ben ik ingeschreven in het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ), met licentienummer 220598S. Deze koepel verzorgt het tuchtrecht (www.tcz.nu).

Voor de gehele algemene voorwaarden, zie onderaan deze pagina de link Algemene voorwaarden.

Joy4heart

Wendy Baets

Adres

Klaverweide 27
5469 GM Keldonk

Telefoon

06-42087673

Bedrijfsgegevens

KvK: 90797981
BTW: NL004842633B28
Privacyverklaring
Algemene voorwaarden
Klachtenprocedure